tisdag 18 februari 2014

Hur vi kommunicerar med bostadsrättsföreningens medlemmar med nyhetsbrev

Sedan Magnus, en av föreningens medlemmar, gick med i styrelsen som sekreterare har medlemmarna upplevt en klar förbättring i kommunikationen med styrelsen, men också i föreningen som stort. Vi har fått indikationer på att det är just kommunikationen som de flesta är nöjda med.

Magnus har som ansvar att nå ut med viktig information som rör alla eller vissa särskilda personer. Det kan vara allt ifrån påminnelser om trappstädning till sänkning av avgiften eller underhållsarbeten. Magnus gör sitt jobb riktigt bra och jag tror det är få av oss som tar sånt fint ansvar i att kommunicera på det sättet han gör. Han är ständigt uppdaterad kring det senaste och också den som införde nyhetsbrevet i föreningen.

Det fungerar som så att vi har kontaktuppgifter till alla medlemmar i vårt gästregister, så när det väl är dags för en notis eller efter ett styrelsemöte, så når Magnus ut på nolltid via nyhetsbrevet. Systemet vi använder gör det också enkelt för honom att helt enkelt hålla kontakten.

Tidigare hade vi ett analogt nyhetsbrev, vilket många gånger blev lidande då det kom ut på tok försent och alldeles alldeles för sällan. Det var helt enkelt inte så tillgängligt som det nya digitala nyhetsbrevet. Ska jag vara ärlig så är det sällan man ser fram emot att gå och dela ut en massa flyers till våra båda hus numera när man istället kan nå ut på bara några minuter via email-nyhetsbrevet!

Kalla mig bekväm, men det är otroligt skönt att få ordning på allt från kommunikationen med medlemmarna till självaste registret och de budskap vi sänder ut. Det tillsmmammans med hemsidan är nog en utav de bättre grejerna som hänt föreningen på senaste tiden. Allt blir sååå mycket lättare med Internet!

Använder du också digitala nyhetsbrev i bostadsföreningen? Hur upplever du att dina medlemmar tar del av kommunikationen isf? Kommentera gärna nedan, är mer än nyfiken på vad du har att säga!

Över och ut! Nu är det dags för lite Netflix!

/Adrian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar